• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Birtija u Snegu

Started by skiDeki, 02 December, 2010, 18:48:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Big_DANE

Quote from: minjon81 on 08 December, 2010, 02:03:27
uuuuuu, uvek!!!
volim ovu depeche!!!

Dane, moram da se odjavim i ja!!!
Sorry, citamo se sutra!!!
laka noc!!!

Izgleda cu da sam ostanem...da slusam depeche mode.... puf:)  regge

gudnajt!  baybay

01xxx01

odlicne cestitke zelje i pozdravi uz depeche mode  ;)

ja cu bolan Hot Toddy - napisala sam bas tebi prije par stranica da je great, posto si ti bio prosle zime koktel majstor!  :bravo::(

Big_DANE

p.s. Sta se slusa? Daj neku dobruuuu pesmicu!  afrocool:(

Big_DANE

01xxx01

mijat

dobro jutro, vreme je da se otvori kafani  ;D klasika je na stolu

BOJAN-BG

dobro jutro,jedva sam je pronaso kolko mi se spava 

skiDeki

Dobro jutro 8) sto je vrucina :o
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

MarijaBB

uh, kafa i polako dejli rutins

Laus

Quote from: skiDeki on 08 December, 2010, 07:40:22
Dobro jutro 8) sto je vrucina :o

:'( ja planirao da skoknem danas do ade, kakvo je vreme mozda padne i neko kupanje :)
ali prvo da popijem neku kafu ludzatobom:((

DarkoN

dobro jutro i od mene. i u sarajevu je situacija kao da je proljece. meze meni rakija iz klasike, a kafu ce minjon da popije kada dodje.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

jutro jutro :D rakijicu sljivovicu za pocetak ovog ebenog dana  devil:( Darkon si ti osjetio neki zemljotres tamo oko 05:00h 2,7 stepeni Richtera ja sam bio komiran nebi cuo ni tenk da mi prolazi kroz kucu  3:(

DarkoN

mene nebi probudili ni da su me sve zajedno sa krevetom iznijeli iz kuce.  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
zar je bio zemljotres?
ma ko ga sisa, mogli bi mi popiti jos po jednu.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

ahhh sto nebi moglo ... pogotovo u zaleðenoj casi sljivovicu ona mi se nesto pije to je nenormalno  (R) (R) ZIVJELI

MarijaBB

Vjetar duva sve mi utrunio u oci.

A lude klime, ali vidite da je ista kao i prosle godine. Znaci, nema skijanja do februara. Decembar, druga polovina mozda i tamo februar i mart