• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Birtija u Snegu

Started by skiDeki, 02 December, 2010, 18:48:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Big_DANE

DarkoN

dobro jutro. spremam klasiku, meni je prijeko potrebna  a ko dodje nek se pridruzi.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

skiDeki

Dobro jutro, nadam se da nisam zakasnio :-)
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

mijat

BOJAN-BG

dobro jutro i od mene,moram i ja doci na tapet jednom

DarkoN

da li su najskuplje ne znam ali znam da je to jedan od najboljih rossignol modela.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Big_DANE

Marka QUIKSILVER ....kostaju od 8000 do 12000....tj, od 80E - 120E!!! Mislim da je ova bela 9000din....90E!

Joj nisam pitao gde ima da se kupi u pm!  Valjda cu se setiti! Moram da vidim slike da vidim koji je stand...

Ove su BRUGI .....

One su ti od 8690 din do 10500 din!  od 80E  - 100E!!

Bojan NS

Big_DANE

Quote from: bojan_ns on 05 December, 2010, 13:27:13
Ja znam gde ima tako ne¹to da se kupi u Novom Sadu, ali ne znam koliko ti to znaèi...

Gde ima! ?!?  Nisam obilazio...al kontam da cu uskoro da prosljuvam po Beosportu i Planet biku(samo oprema) ....

brera

Bojan NS

Big_DANE

Quote from: bojan_ns on 05 December, 2010, 13:42:35
Dane, ja sam video tako ne¹to u onoj radnji preko puta Dnevnika na Bulevaru, ne znam kako se zove, sportska radnja na sprat (pored onog kineskog tr¾nog centra), imaju ne¹to Brugi opreme. I ako hoæe¹ mo¾e¹ pogledati u centru, tamo na obodu Dunavskog parka, mislim da je to Max sport ali vi¹e ne znam taèno ime radnje ali imaju i tamo zimskij stvari. Ja æu danas do Intersporta, èujem da ima popust jo¹ danas 20% pa ako zapadnu mo¾da neke dobre pantalone... Nije da su mi neophodne, ali ako izleti ne¹to...

Ahaa...to je NIKE radnja mislim....nema veze oticu da pogledam ovih dana...BRUGI ....jakna za 8690din...super! 

Steta za pantalone ...na sajmu EXTRA za 2000 dinara...pantalone kupio Deki....super su!!! Ja imam skoro iste takve...a platio 5000...doduse pre 3 godine!

Mozda ima i u Dunavskoj...u onom pasazu tamo kod sledoleda sto drzi albanjez....tu sam kupio moje pantalone...

Big_DANE

Evo DaRKO da vidis kako se borderi zajebavaju!!!!!!!!!!!!!  regge  ludzatobom:(( devil:( devil:( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::(
devil:( BORDER STAND!!!  devil:(

skiDeki

Dobro si Dane popamtio sve te cene!

Jbg Hare, mogli smo ti kupiti jaknu, da smo znali da ti je neophodna, ovaj kvalitet za ove pare je retko naci!

Moze sad hladan Jelenko, prijace mi posle vrata ispecenog na talandari mmmm (l) (l)
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...