• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Birtija u Snegu

Started by skiDeki, 02 December, 2010, 18:48:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

minjon81

a ha, ko i snega u Kv!!!  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

minjon81

Nichifor

tu sam tu. imam samo rakiju da ti ponudiom u ove sitne sate. da se malo ugrijemo

minjon81

Moze!!! Jel mogu da zapalim? hihihihi

Nichifor

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

ja hocu da palim ali nece da se upali...mora se prvo nesto popit da bi palio ...ali kad je drustvo tu onda nikako nece da pali....jer kad pali onda stvarno pali a kad ne pali nece pa nece mozes ga palit koliko hoces ali nece se palit pa da si tito ono nece da pali

(:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: dobro receno :D

Nichifor

Nichifor

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

zao mi je zaharije ja ne pusim... zato mogu samo palit na spavanje i sutra rano u trgovinu po jaknu.... ali eto vi zapalite dok ja otresem jednu dobru ©LJIVU  (R)

Nichifor

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

e onda nije frka, evo tri pa kud puklo da puklo
(R) (R) (R)

Nichifor

Quote from: harison on 12 December, 2010, 00:37:15
zao mi je zaharije ja ne pusim... zato mogu samo palit na spavanje i sutra rano u trgovinu po jaknu.... ali eto vi zapalite dok ja otresem jednu dobru ©LJIVU  (R)

jel colmar?

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

ne fireFLY 2011 snowboard ... odma mi je za oko zapala cim sam usao... ona visi gore ja ko magarac  ludzatobom:(( jedno 5minuta....zatim probao par trikova odradio i to je bilo sve LJUBAV NA PRVI POGLED

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

uhh zivjeli sad ga izvadio iz snijega jako hladno

Big_DANE

Quote from: harison on 12 December, 2010, 00:44:54
ne fireFLY 2011 snowboard ... odma mi je za oko zapala cim sam usao... ona visi gore ja ko magarac  ludzatobom:(( jedno 5minuta....zatim probao par trikova odradio i to je bilo sve LJUBAV NA PRVI POGLED

(:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

Moje poslednje pivce za veceas,,,bijo ih je ....  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: