• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Birtija u Snegu

Started by skiDeki, 02 December, 2010, 18:48:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

skiDeki

...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

Nichifor

01xxx01

Quote from: minjon81 on 10 December, 2010, 23:20:45
Quote from: 01xxx01 on 10 December, 2010, 19:54:01
e pa nema ni kod nas ali ovo je neki outlet fazon pa je stalno lutrija - udjes unutra i nadjes nesto odlicno za smijesne pare ili ne nadjes nista! a i ja nista ne uzimam bez probavanja, boze sacuva!  ;)sorry deki, nisam se sjetila one teme, evo necu vise da kvarim danetovu kafanu!
:-X
Oces me voditi tamo kad dodjem?  :-*

of skroz!  ;)

minjon81

Opa, pa gde ste narode?

01xxx01

pa zaspali izgleda svi osim nas dvije i "ko"!
a i ja malo gledam "Pacific" a malo ovamo - pobise se Japanci i Ameri, wow!

Nichifor

evo malo da se ugrijemo. nek je nama stigla zima. sad æemo sve lako.

minjon81

s:nij) s:nij) s:nij) s:nij) s:nij) s:nij)
pada i ovde koacno!!!  ole
Ja sutra idem na Kop sluzbeno a i  po ski pass pa se nadam videti bar nekoga od forumasa, koliko mi vreme dozvoli!!!
Jao... Bas sam hepi!!!  ;D

Nichifor

minjon81

Pa jeste malo bedak, ali kapiram da mu je predaleko da dolazi samo za ski pass...
Mogli su da stave i da se karte kupuju na Sar planini, mozda bi neko i otisao  ludzatobom:((

Gde si ti Zaharije  regge ?

Nichifor

DarkoN

evo i mene. dajte mi jednu rakijicu da se ugrijem. napolju je pravo lijepo, temp -5 snijeg lagano pada.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

minjon81

Ma ono, gde si, kako si i slicno!!!
A do 16.1. bice ti 1.5 utabanog snega pa sve i da bude trava pored staze zelena imaces skijanje... Jedino ako slucajno ne bude u januaru avgust sto se desilo pre par godina pa mene drmnula suncanica u kratkim rukavima...

minjon81

Darkon, neko je vec sipao pre par minuta pa se posluzi, ali pazi, nije to pivo, nemoj da se napijes brzo! hehehehe

Nichifor

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Quote from: brera on 10 December, 2010, 12:48:56
http://www.youtube.com/watch?v=9VL3IxGAnno  :bravo::( :bravo::(  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

(:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

Jao svaka cast ovom covjeku, sta radi  :bravo::( ..... brera odlicna klip  :bravo::(