• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Birtija u Snegu

Started by skiDeki, 02 December, 2010, 18:48:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

DarkoN

ma znam da stize, samo se nadam da ce da padne onako muski. daj mi jos jednu rakijicu i da bjezim na faks.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

DarkoN

Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

vip-jahorina

zima dolazi .... hehe, konacno
daj rakiju, ali smao jednu  ;D

DarkoN

i ja cu jednu. na vjezbama sam iz internet tehnologija pa ne smijem vise od jedne.  ;D

vip-jahorina

internet tehnlogija  :o
sinoc sam pratio kako su anonimusi tukli po visa.com i blokirali sajt (jos uvijek je blokiran)
pa zatvranaje FB i twitter profila, pa otvaranje novih, hakovanje sajta hekera. pravi cyber-rat

svim i svacim se ljudi bave

DarkoN

ma napadali su i wikipediu, i jos neke sajtove. ali najjace mi je kad se dvije grupe hakera pocnu prepucavati.

Bojan NS

vip-jahorina

uhh, suti, meni su nocna mora hack i hakeri, spam i spameri, i ja u principu ne podrzavam niti odobravam to. iako sam u potpunosti za absolutnu slobodu stampe tipa wikileaksa, jer prije svega ne zadiru u privatnu sferu koja treba da ostane nedodirljiva, ali ove prevare otkrivaju na jedan pametan nacin ( kod nas je to nemoguce jer skoro nista ne ide e-mailom  :P )

ovo sto se sad desava je ddos ili ti zatrpavanje odredjenog sajta informacijama do njegovog kolapsa. istovremeno stotine ili hiljade "dobrovoljaca" stavi svoj komp na raspolaganje i udri.

vip-jahorina

Bojan NS

MarijaBB

A vidi teshke price u kafani.
Kafa...... treba mi ko budali samar.

brera

Dobar dan. ;D Mada nisam naposlu, evo mene na forumu, vidi se ide zima i pribli¾ava se sezona. (:smijeh:

MarijaBB

znate kakvo je nevrijeme u bl........................

brera

Big_DANE

Stized kafaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....................