• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Birtija u Snegu

Started by skiDeki, 02 December, 2010, 18:48:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

doobroo jutroo

evo kao prva vijest poginuse biciklisti njih 10  :o nakon pucanja na biciklistu u Puli, sad opet napad nepoznate osobe na bicikliste a sumlja se na nekog forumasa  (:smijeh:
http://www.sarajevo-x.com/svijet/clanak/101206035#1

a jedna sretna ... 08.januara snowboard day organizator madstyle ko je u blizini nek naleti u Sarajevo da se upoznamo ;)

DarkoN

sto se tice koktela sa pivom, to odavno ne praktikujem. svaki put kada sam to uradio bilo je vise nego veselo.

hare ja dolazim 99%.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Laus

EEE ljudi, vidite ovooooo!!! :(

http://www.blic.rs/Vesti/Ekonomija/221741/Prinudjeni-da-prospu-milion-litara-sljivovice

predla¾em da je daju nama, mislim da æemo se veæ nekako snaæi!!! ludzatobom:(( ludzatobom:(( ludzatobom:((

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

minjon81

milion litara.... pa to ne postoji!!!  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

Gde si ti Laus? Nema te, nema!!!

Laus

minjon81

Nedaj se!!!
Ja sam resila da vise nikakav posao, narocito glup nece da se slomi na mojim ledjima...
Samo resi!!!
Aj srecne oci sto se citaju!!!

DarkoN

ima li koga da se popije nesto. mrsko mi je da pijem sam.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

MarijaBB

sipaj druze. pade mi na pamet neka ili kajsijevaca ili visnjevac. mozda bolje visnjevac

DarkoN

za tebe visnjevac a ja cu ipak kajsijevacu.

MarijaBB

skiDeki

Pozdrav svima, moze jedno pivo, prija iza dobrog rucka hug:(
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

Laus

Yoooo  police:(

jel to neko pomenuo kajsijuuuu???  ludzatobom:(( ludzatobom:(( ludzatobom:(( ludzatobom:((

skiDeki

Jeste, Laus je pomenuo kajsiju (:smijeh: (:smijeh:
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

Laus

devil:( devil:( devil:(

dajte vamo tu kajsijevacuuuuuu ludzatobom:(( ludzatobom:(( ludzatobom:((