• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Birtija u Snegu

Started by skiDeki, 02 December, 2010, 18:48:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

minjon81

Bas mi je zao sto nisam bila na expu!!!
Strava da ste se skupili!!!

Nichifor

pa deki reci mi koje su to cijene. kako se kreæu skije. jesi bacio oko na neki model. interesuje me usporedba

DarkoN

dajte mi pivo, ovaj zimonjic i troicki ce me u grob otjerati.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

brera

skiDeki

Jelen je 120 dinara!!!
@Zaharije

Cene kao cene su bile sasvim normalne, samo sto ti pri kupovini uracunaju sajamski popust koji je bio 10-30% cini mi se!

sad nisam bas toliko zagledao u cene da bih zapamtio cenu odredjenog modela, mislim da je mijat vise gledao, pa ce ti mozda on reci neke zapaske!
Vise sam gledao odela ponuda je dosta dobra cene raznorazne, moglo se dobro proci pri kupovini!
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

Big_DANE

Evo i mene...cim sam dosao u NS...bio sam na fudbalu!!! Mrtav sam! Vidim da je  Deki okacio slike.....cim dodjem sebi...ako ne veceras onda sutra!

ZivelI!

BOJAN-BG

evo i ja da se javim ja najblizi kuci a zadnji sam stigo,kupila se nova oprema  >:(

DarkoN

kakvu si opremu kupio. pisi detaljno i okaci koju sliku. i naravno casti nas.  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

mijat

brera

MarijaBB

BOJAN-BG

MarijaBB

baksuz pa to ti je. Meni skije trebaju...

brera

MarijaBB

a gdje sam ja a gdje je bg.... samo momak mi sluzbeno u bg  ali nema ni sec slobodno da ode