• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Kop - sezona 2011.

Started by minjon81, 30 November, 2010, 20:08:18

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

eki njega ahhh ti i tvoja Sanja... pa vi ste najveci pozeri  :bravo::( :bravo::(    (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

Nichifor

pa fino duboka, finooooooo

minjon81

Quote from: DarkoN on 02 January, 2011, 22:38:47
zavidim ti nemas  pojma koliko.

ali ima jedna stvar koju do sada nisam skontao.  ja sam mislio da je sanja jedini pozer na ovom forumu  devil:( devil:( devil:( devil:(

sala mala.

Bilo je problematicno probiti led, sada je potpuno opusteno...  ludzatobom:((

mijat

Nichifor

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

auu fino mijate... ebgte ovo isto kao polovina marta na Jahorini  :bravo::( :bravo::(

BOJAN-BG

topovi su cudo,da su ovi nesretnici zavrsili na vreme topove na jahorini sa minusima sto su bili mogli su napraviti metar vestackog snega do sada

mijat

raca

Vratih se veceras sa Kopa, bio sam od cetvrtka a skijao 31. 1. i 2. (tj. danas). Raspao sam se od skijanja, s tim ovo sto je Minjon kacila, je bilo danas i ubjediljivo najlosiji dan od ova tri, magla, snijega i duplo vise skijasa a time i guzve na stazam, ali opet solidan skijaski dan. 31. i 1. fantazija... sunce, staze vrlo dobre, cekanje na zicama 0 minuta, broj spustanja vrlo veliki broj...  :bravo::( :bravo::( :bravo::(

Slika nemam puno, jbg... nije se imalo puno vremena, a i ono sto imam optuzili bi me da sam pozer, pa cu se uzdrzati.  8)

Cudan osjecaj, oko tebe sve okopnilo a staze odlicne... meni ok, bar nema lopatanja oko auta.

Jedan veliki  ole za Kopaonik!
Ko rano rani stazu netaknutu grabi.

minjon81

Nista lepse nego sunce na Kopu... Znam!!!

Nichifor

raca

Nichifor

raca, mijate ima li noænog?

raca

Pojma nemam, par ljudi me jos pitalo, rekao bih da nema, mada je bila osvjetljena ona kratka staza do Pancica, Krst cini mi se da je zovu.

DarkoN

e  ljudi bas mi je drago da ste imali super skijanje. samo mogu da kazem da vam zavidim. ja zivim na pola sata od jahorine i trebalo bi da mogu da idem na skijanje kada mi dusa pozeli ali trenutno nije tako  :'(  raca samo ti postavi slike, to je nasa mala sala. bar da uzivam u slikama kada ne mogu u skijanju.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...