• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2010-2011 - pocetak sezone

Started by vip-jahorina, 26 November, 2010, 17:17:43

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

vip-jahorina

Nakon ljetne pauze, docekali smo pocetak sezone. Sutra, u subotu se otvara sezona 2010/2011
Nadam se da ce skijanje biti dobro i da cemo moci o pozitivnim stvarima izvjestavati.

pa ajmo:
trenutno na Jahorini oko 40 cm snijega, temperatura +1. Snijeg je prestao da pada i najavljeno je otopljenje u narednih par dana, sto nam u ovom slucaju odgovara, jer radnici mogu zavrsiti poslove oko postavljanja topova (vidi temu: http://www.jahorina.org/forum/index.php?topic=743.0 ).

U subotu bi trebao raditi lift Zeljo kao i lift Olimpik. Kakve ce biti staze, imacemo vec u toku dana izvjestaje. Skijanje je sutra BESPLATNO!

Ko dodje od forumasa, nadamo se slikama i izvjestajima....

LadyBird

ja sutra idem sa namjerom da skijam, pa vidjeæemo kako æe biti.  kad se vratim postaviæu slike
pozdrav
live, love, ski :)

DarkoN

sutra cu najvjerovatnije ici gore, e da li cu skijati to vec zavisi od kolicine snijega koja ce da bude. oprema je spremna  ;D . hvata me nervoza, jedva cekam da se spustim bar jednom.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

looka

©ta je na web kameri u rajskoj, snijeg ili magla? Snijeg nadam se...  s:nij)  s:nij)  s:nij)  s:nij)  s:nij)  s:nij)  s:nij)

skiDeki

Quote from: DarkoN on 26 November, 2010, 19:59:41
sutra cu najvjerovatnije ici gore, e da li cu skijati to vec zavisi od kolicine snijega koja ce da bude. oprema je spremna  ;D . hvata me nervoza, jedva cekam da se spustim bar jednom.
ma skijaces ti ko da gledam (nista nije dobro kao dobra parnica na novoj skiji) ako se secas zezanja ma racun mojih novih skija dok smo skijali zimus (:smijeh:
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

DarkoN

nisam ja zezao samo tebe nego i sebe. samo se sjetim kako me je zabolila prva parnica.  parnica na novim skijama--NEPROCJENJIVO  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Big_DANE

skiDeki

Na Jahorini izgleda ne sipa vise, ali zato kod mene pljusti, zahladilo je i mirise na sneg... Dane kako je kod tebe?
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

borderka

znaci sutra se druzimo :) valjda ce raditi i bar koji dvosjed... sestosjed bi vec bio bajka

bataneoo

Ovde kod nas u NS , kisa pada nenormalno.   l:k)

Nerve

Ovo se ceka od 28 marta!   

:bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( s:nij) s:nij) s:nij) s:nij) s:nij)
Haj, kolika je Jahorina planina...

Nichifor

e samo sam èekao temu "poèetak sezone"  ole ole ole ole ole ole ole regge anan z:s) z:s) z:s) z:s) z:s) s:nij) s:nij) s:nij) s:nij) s:nij) s:nij) s:nij) s:nij) s:nij) s:nij) s:nij) s:nij) s:nij) s:nij) s:nij)

savic.86

steta sto ne mogu sutra da dodjem... nisam danas uspio registrovati auto pa MORAM sutra... al doci cu vjerovatno 12. mozda bude i neki sestosjed radio (iako su male sanse) :))) treba se nadati

Big_DANE

U NS je kisa padala tokom popodneva..al je prestala oko 22h.... sad nije tako hladno ...ima oko 7stepeni! Mi deki cekamo decembar! :)

nixid

Djeste ljudi, nije Vas bilo godinama.. :D Helem samo da se tuspasim i da nam pozelim TARLAH godinu. Koljeno mi je sje##"$ od trcanja tako da ne mogu danas nigdje ali vidimo se uskoro  anan..

Zelim nam puno snijega ove godine.  regge..

TARLAH TARLAH   s:vje) s:vje) s:vje) s:nij) s:nij)