• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Club Ludog Daneta

Started by Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°), 20 November, 2010, 01:31:32

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

minjon81

Ziveo ti meni!

I sta sad pises kad jos nisam ni pola vec napisanog procitala... hihihii! sala naravno!!!

Big_DANE

Lola...Laus...sta pijete!?!?!? Minjonce!?!?

minjon81

Pijem, sve!!!
Veceras, mnogo!!!

Big_DANE

Stizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee................

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

TOOOOOOOOOOOOOO ZAHARIJE  ole ole ole ole ole evo od mene tura...mozda si ostao sad bez feninga pa te moram malo pripaziti  :P ...CESTITAM NA USPJESNOJ KUPOVINI i nek ti ovaj put ZDRAVE dodju na kucnu adresu  anan sad samo cekamo bijelog a potom pustit brigu na veselje

®IVJELI DRUZE za uspjesnu sezonu  afrocool:(

Laus

cestitke jos jednom i od mene!

Zdravo i brzo ih voziJo!

Ziveeeliiii!

Uf, sta je pica, da nam se njonMi ne napije?!  :P

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

ma nece ona zadugo..vidis da jos uvjek dobro nosi pivo  ludzatobom:(( a svaki put sve vise i vise krigli...sta li ce biti za nekih 2sata  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

Nichifor

Nichifor

ove 4 su za zadnju èetvoricu u kafani

Laus

dobra je, i spretna sto je najvaznije!

A za dva sata ce nam donositi prazne...sve ce usput da popije :)

Laus

Quote from: zaharije on 29 November, 2010, 00:44:01
ove 4 su za zadnju èetvoricu u kafani

eee, a sta ako nas ostane trojica, hoce onajedna meni ili bratski delimo??? ludzatobom:((

Nichifor

ne. ostaviæemo je da pati  regge

Laus

minjon81

Quote from: Laus on 29 November, 2010, 00:37:48

Uf, sta je pica, da nam se njonMi ne napije?!  :P

a da se ipak napije!!!

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

hehehe :D 10€ taman za toga  regge .... pa da nas nigdje nema do sutra ujutro  3:( ne smijem ja to moj zaharije, brera bi mi odmah stavio zabranu ici na Jahorinu prvih 7 dana  :o ne znas ti kakvu on dlakavu pusku ima....samo ga nema nesto  ideea:( u posljednje vrijeme...jaooo zaharije pa kud ove cokoladne nadje  (:smijeh: one ne vole snijega  3:(