• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Club Ludog Daneta

Started by Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°), 20 November, 2010, 01:31:32

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

malo da se pocastimo prije klope :D

brera

lola

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

KRU©KE SU ZAKON, dok je trava EXPERT mislim na ovu travu (tebi pada svasta na pamet pa se ne mogu zezati sa tobom taste, taste kad ces imat vremena za humor  devil:( )

P.S.
A znal ko kako se ove kruske ubace u ovu bocu...ja mislim da se to odradi dok je kruska jos u minijaturnom plodu

vip-jahorina

51 gost, 24 korisnika
korisnika aktivno unazad 15 minuta:
vip-jahorina, judoka, brera, dm, soova, Omiljaki, ratkob, ika87, tarka, desicm, zarulja, jaksa, shejlo, 42m4r, loopjunkie, bojan_ski_ns, sipy, schich, srdjanmrda, ski-mike, splicanka, wjeko, samek, savic.86

brera

Ala sam zapalio juæer. :bravo::( :bravo::(Puno, puno i novih na forumu. I svi tra¾e kako mufte do ski pas-a i apartmana. regge (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

brera

Juæer u 14:25h klikova 175344
danas u 16:30h klikova 189750.
ole ole ole

Laus

pa zar meni vec niste rezzz u termagu!!!???

kao nagrada za najprimernijeg omladinca!!! 3:(

vip-jahorina

u novije doba, omladince bacamo na lomacu  afrocool:(
zar ne brera?

Laus

neee, omladinci za vernost dobijaju app, pass i jos par casova naprednog skijanja  devil:( devil:( devil:(

makisha

a ovo za granicne prelaze ja sam im posebno interesantan zbog auta i moje frizure hebla ih frizura :D nego ljudi moji ima li sta planirano u skorasnje vrijeme nekih party aktivnosti ?

brera

vip-jahorina

cupavci carinicima  :o
ja odkad sam se osisiao, niko me nista vise ne pita na grani  puf:)

Laus

skiDeki

Quote from: vip-jahorina on 23 November, 2010, 16:49:39
cupavci carinicima  :o
ja odkad sam se osisiao, niko me nista vise ne pita na grani  puf:)
Nisi valjda na Nulu se osisao??? Daj fotku da te mozemo prepoznati gore (:smijeh:
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...