• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Club Ludog Daneta

Started by Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°), 20 November, 2010, 01:31:32

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Laus

@deki: ma kontam ja tebe, ali brate mnooooogooooo sam zedan :(

minjon81

Quote from: skiDeki on 21 November, 2010, 11:41:32
@Minjon uz duzno postovanje, ja to zeleno ne bih pio, cuo sam da se od toga legu zabe u stomaku :P

i sta fali yabama u stomaku?

minjon81

Quote from: Laus on 21 November, 2010, 11:43:18
Quote from: minjon81 on 21 November, 2010, 11:39:49
hoces zeleni caj?  :-X

hmmmmm ... aj posto je od tebe, da te ne odbijem!

e, a jel moram sve da popijem, da se ne razbolim od toga???

a ne moras!  ;)
A super je, reci Dekiju!!!  :-X

skiDeki

Quote from: Laus on 21 November, 2010, 11:44:37
@deki: ma kontam ja tebe, ali brate mnooooogooooo sam zedan :(
Ma verujem ti i ja sam bio...
sinoc, tj rano jutros krenem kuci i svratim na pleskavicu nastavim da vozim(budala jeo dok vozim) onaj senf curi na sve strane luka koliko hoces, naidjem na  police:( stavim pljesku na sediste i izmazem ga, popizdeo vozim dalje svratim na drugu pljeskavicu, ova mi stavi po kile luka (jbg volem) opet pojedem za volanom i taman stizem kuci (napokon) jutros me oko 09h probudi nesnosna zedj valjda se upalio onaj silni luk + velika kolivina alkohola popio sam pet casa vode mal' puk'o nisam al sad je ok hug:(

Daj to zeleno da probam :-) cuo sam da je dobar antitoksikant
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

Big_DANE

Dobro jutro ljudi!!!!!!!!!!!!!!!  evo i mene ziv sam....daj njonMI jedno litar da dodjem sebi tog caja....!!!!!!

Mijate sretna slava! Sve najbolje zelim...ponajvise da ti Bog podari ZDRAVLJA ...a sve ostalo mozes kupiti kod brace kineza! :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::(

Dajte odma klasiku jednu takodje...da ne zaostajem!!!!!  regge

skiDeki

Pozdrav Dane kineze jos ne ispustas iz cestitki (:smijeh:

Big_DANE

Quote from: skiDeki on 21 November, 2010, 11:57:40
Pozdrav Dane kineze jos ne ispustas iz cestitki (:smijeh:

Nikad!!!! Kod njih imas sta ti dusa iste!  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

skiDeki

Hajde skokni do njih i vidi imaju li spelvrcnu da ne susnjaju vimbroni na cinculatoru!!! pa mi javi

BOJAN-BG

Quote from: skiDeki on 21 November, 2010, 12:04:33
Hajde skokni do njih i vidi imaju li spelvrcnu da ne susnjaju vimbroni na cinculatoru!!! pa mi javi

(:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

Big_DANE

Quote from: skiDeki on 21 November, 2010, 12:04:33

Naravno da imaju...evo lepo pise...cak je i klasa I   ludzatobom:((.... i kosta samo 150dinosaurusa!  ole ole (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

DarkoN

e sad moze jedno pivo.  ;D
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Big_DANE

Big_DANE

Dje nam se ovo minjonce odmetnula!? :P

BOJAN-BG

kakve su ovo protekcije ja nemogu da postavljam slike,ali cu zato uzeti jedno pivo

skiDeki

MOgao bih i ja jedno pivce da zveknem :P