• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Club Ludog Daneta

Started by Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°), 20 November, 2010, 01:31:32

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Big_DANE

Quote from: harison on 01 December, 2010, 01:31:36
OK VIPE LAKU NOCKA

;) dogovorili smo se 30KM i plus sezonska... a ti meni danilovu grudvu u glavu  ludzatobom:((

(:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

Big_DANE

gud najt pipl!!!!!!  sleep:( sleep:(

brera

skiDeki

Dobro jutro, moze klasika!

Brera kod mene juzina opicila topi se sneg...
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

ole dobro jutro takodje je moze jedno ALPSKO  ludzatobom:((  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

DarkoN

dobro jutro. ja cu jednu rakijicu. posle burne noci- tiho jutro.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Quote from: DarkoN on 01 December, 2010, 08:25:17
dobro jutro. ja cu jednu rakijicu. posle burne noci- tiho jutro.

(:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: ako je brera uspio stici sve procitati,,,sad komotno moze napisati knjigu "JAHORISNKI IDOLI" ludilo

DarkoN

vidis da se jos ne javlja. valja nadoknaditi propusteno gradivo.  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Laus

dobro jutro ljudi!

pa sto me niste budili sinoc kad je bilo ovakvo zezanje!?!?!?!?! :(

daj jednu klasiku, da me prodje tuga!!! anan

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

ooooo jutro LAUS
auuu jesam je ubo prava klasika

Laus

hahahah, ti i dalje pustas???

e jbg, na poslu mi se nisu otvorili za zvucnike  ::)

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

da sad sam na pauzi... pa sam ostavio sam da svira dok ne dodjem k sebi sinoc nisam znao gdje udaram...zovu na forum,facebook,msn,privaten poruke (darkon me unistio)  (:smijeh: (:smijeh: a nedaj ti boze da je bio brera online jutros bi bilo....nepoznati momak preminuo za racunarom iz nepoznatih razloga

P.S.
Naebaus sam od VIP-A,DANILA i BRERE sad moram nabaviti skroz drugu opremu kako me nebi prepoznali...hocel ko kupit sezonsku 10€ hahahahah ako je skupo (mozemo se dogovorit)  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

mijat

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Big_DANE

Dobro jutro!!!! DAJTE NEKE KAFEEEEEEEEEEEEEE!!!!!