• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Club Ludog Daneta

Started by Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°), 20 November, 2010, 01:31:32

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

ako bude kakvih problema samo zovi nas s foruma.... vidi sta nas je ima da se gazda usere od straha  3:(

skiDeki

Ma kakav otkaz reci sefu da bude dobar da mi ne bi dolazili!!!! police:( police:( police:( police:( police:( police:( police:( police:( police:( police:( police:( police:( police:( police:( police:( police:( police:( police:( police:( police:( police:( police:( police:( police:( police:( police:( police:( police:( police:( police:( police:( police:( police:( police:( police:( police:( police:( police:( police:( police:(
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

minjon81

DarkoN

samo cemo da posaljemo daneta, dovoljno je da se pojavi i odmah ti je zagarantovan posao dozivotno.  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Nichifor

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

skiDeki

jEBEM TI 'SEN'CU JA SE NAJEZIO!!!!

lola

jugoslavijo,jugoslavijo........bravo DJ

ole

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

bravo ZAHARIJE  regge zapali ti ovo bas pravo

Nichifor

Nichifor

e ovo je veæ klasika. uz ovo sam ja harao  regge

skiDeki

Evo ja placam rakiju, opet me baci u sevdah!!! ole ole ole

Nichifor

daj èoeku rakiju momentalno!!!!

vip-jahorina

DarkoN

i ja cu jednu rakiju. od ovoga moze da se rikne.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...