• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Club Ludog Daneta

Started by Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°), 20 November, 2010, 01:31:32

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

mijat

dobro jutro, mrzim ponedeljke ali se kafana mora otvoriti  ;D

skiDeki

Dobro jutro i od mene ;D Mijate ko sprema klasiku?
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

skiDeki

Evo ja sam spremio klasiku!! Brera se izgleda nevce jos dugo javiti, evo bas gledam vesti, na auto-putu lju-zg u sloveniji lancani sudar, brdo slupanih auta, brera ce se sustati od izvestavanja!!!
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

MarijaBB

Jel moze neko da preprica kratak sadrzaj ovih desetak stranica sto ste ispisali..........

BOJAN-BG

dobro jutro i od mene,ovde se mora biti na svaka 2-3 sata inace se ne postize sve procitati  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

Laus

uf, dobro jutro i od mene!

al je bila kratka noc  :-\

Laus

Quote from: minjon81 on 29 November, 2010, 01:18:28
Quote from: Laus on 29 November, 2010, 00:37:48

Uf, sta je pica, da nam se njonMi ne napije?!  :P

a da se ipak napije!!!

uf, ti bas resila! ko te bre toliko iznervirao???

a govorila si danetu da ne radi to  ideea:(

DarkoN

dobro jutro. ja cu da popijem jedan litar rakije da dodjem sebi. u sarajevu je osvanuo jedan divan suncan i topao dan  :o je..m mu mater pa nije proljece.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

o dobro jutro...ma pusti to darkon  nego ko ce cistit snijeg po ovoj vrucini  3:(

hahah malo gledao slike po FB kad evo ga Deki, puca se kerozinom kod one babe na poljicama (GORI-GORI-GORI)

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

MarijaBB

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

mijat

vidim na slici da deki pije neki sok, da nije mo¾da bolestan bio? ili mo¾da pije sok zbog ambala¾e, da ima u èega da sipa kerozin  ;D taj kerozin na poljicama pravi rupu na jetri od 2 cantima

MarijaBB

Ajd Hare, ako se ljudi krste sa pedeset, i mi cemo tebe popioniriti. Da samo nadjemo ko ce da te drzi iznad knjige marksizam i komunizam, a ti uci zakletvu do tada :)

Nichifor