• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Club Ludog Daneta

Started by Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°), 20 November, 2010, 01:31:32

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

skiDeki

Darko pozajmi od Hareta, usao je u ozbiljan kes!!!

(nisi cuo od mene)
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

BOJAN-BG

Quote from: DarkoN on 27 November, 2010, 18:59:40
da hare samo sto je na jahorini sezonski skuplji 150 km ako ga kupim do 1.12. a 200 km ako ga kupim kasnije.

za tu razliku valjda vise vrede sestosedi i topovi a o drustvu da nepricam

minjon81

Darko, mi se dogovorismo... Hihihihihihi!

DarkoN

vidim ja da ste vi sve dogovorili bez mene.  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
mogli bi mi nesto i da popijemo. sad je pitanje sta? posto je hladno, kuvano vino ili kuvana rakija?
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

BOJAN-BG

ja sam pre za kuvanu rakiju

DarkoN

popicu i ja jednu sa tobom boki.
ponuda je postala jos primamljivija, tek sam sad u dilemi. mrzim ovo. od sad cu kupiti sezonski u oktobru i necu imati ovakvih dilema.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

joj darkon rado bi ti pomogao ali   police:( .....

sam odluci...mozes svakako doci na Jahorinu ;) ako mislis da ce ti ta za Bjelasnicu biti od koristi...ili se mozes mjenjati s nekim na dan on tebi 20KM ti njemu sezonsku za jedan dan ali u koga imas povjerenja  ideea:( meni nemoj nisam ti ja bas povjerljiv mogu ti je SLUÈAJNO prodati  (:smijeh: ima tu solucija podosta tako da koju god uzmes nece ti propasti 100%

BOJAN-BG

Quote from: DarkoN on 27 November, 2010, 21:20:28
popicu i ja jednu sa tobom boki.
ponuda je postala jos primamljivija, tek sam sad u dilemi. mrzim ovo. od sad cu kupiti sezonski u oktobru i necu imati ovakvih dilema.

ja bi uzo tamo gde mi je draze da skijam

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

takoje najdraze skijat po WOMAN  ole uh htio sam reci po online WORTEN-U

minjon81

Hare, Slovenka je on line!

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Quote from: minjon81 on 27 November, 2010, 22:02:44
Hare, Slovenka je on line!

hehehehe sta sam ruzno napisao ideea:( bogami ne znam ti ja Maðarski  devil:(
pa podsjeti ovu prodavnicu ima sve od tehnike online WORTEN

DarkoN

ja moram popiti jednu kuvanu rakiju, napolju je pravo zima. smrzao sam se pravo.

BOJAN-BG

sipaj dve pa da se ide na spavanje

DarkoN

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

laku noc pisemo se sutra  anan