• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Hrana na Jahorini

Started by raca, 14 December, 2010, 13:28:04

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

raca

Podsjeti me tema o hotelu Kosuta na ovu temu koju sam odavno htio da otvorim. Moji utisci iz dva hotela Kosuta i Bistrica, koji su stara garda, i kad dodjes ispred njih izgledaju oronulo i od hrane ne ocekujes vise od vojnicke ili studentske menze, medjutim kad dodjes na prvu veceru ili dorucak, odvalis se od raznih bahanalija. Vec sam rekao, kuvari vrhunski... bolji nego u vecini hotela (sa puno zvjezdica) sto sam bio u raznim centrima.

Ne bi bilo lose da cujemo i druga iskustva... losa, dobra?
Ko rano rani stazu netaknutu grabi.

HeAd

ja ne mogu da pohvalim hranu kao odlicnu...al je sasvim regularna....
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

Big_DANE

Quote from: HeAd on 14 December, 2010, 15:06:44
ja ne mogu da pohvalim hranu kao odlicnu...al je sasvim regularna....

Head je razmazen! :P

BOJAN-BG

u snesku je hrana takodje vrhunska,dok se u sneznoj kraljici bivsoj lavini kako se promenio vlasnik hrana malo pokvarila

HeAd

Quote from: BOJAN-BG on 14 December, 2010, 17:29:44
u snesku je hrana takodje vrhunska,dok se u sneznoj kraljici bivsoj lavini kako se promenio vlasnik hrana malo pokvarila

jeste druze u Lavini je bila hrana extra mozda cak i najbolja na Jahorini al promeni se vlasnik i ode sve....
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

DJ AmmAre0n

E ovako U©TIPCI U VUÈKU su vrhunski a u KOSUTI CORBA je za respect :) toliko od mene austin:(
http://www.gss-sarajevo.com/

ninalara

Moze malo aktuelnijih informacija? Gde je sada dobro? Poslednji post je vise od godinu dana star...

DarkoN

Quote from: ninalara on 04 January, 2012, 20:21:00
Moze malo aktuelnijih informacija? Gde je sada dobro? Poslednji post je vise od godinu dana star...
sve ti ostaje isto. samo je godina druga.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

BL

Ciste savjesti uvijek preporucujem Vucka, Termag i Bord. Volim i seljacki rucak u onom restoranu sa ognjistem na sred prostorijem mislim da je Ognjiste. Nikad' zapamtiti. Uvijek tokom ljeta zaboravim.

DarkoN

Quote from: BL on 04 January, 2012, 20:27:35
Ciste savjesti uvijek preporucujem Vucka, Termag i Bord. Volim i seljacki rucak u onom restoranu sa ognjistem na sred prostorijem mislim da je Ognjiste. Nikad' zapamtiti. Uvijek tokom ljeta zaboravim.
da zove se Ognjiste. imace teletina ispod saca im je mmmmmmmmmmmmm
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

BL

Tamo volim, kao sto rekoh, seljacki rucak, kada stave od svega po malo. Mislim, ne bas "po malo", jer nakon tog rucka nema vise skijanja. Dok svarim, obavezno zatvore zice. Ali vrijedi. Nadam se da ce i ove godine biti dobro.
Light varijanta na istom mjestu je pura sa kiselim mijekom. Poslije toga se bez problema nastavlja skijanje. 

ninalara

Quote from: BL on 04 January, 2012, 20:27:35

:bravo::( 

Kakve su cene? Corbica, cevapi, omlet...

BL

Naravno sve zavisi od mjesta. Moram priznati da corbice i cevapi bas nisu moj djir kada sam na skijanju ali recimo pizzu i pivo ili sok mozete dobiti za 6 do 9 evra. Neka jela sa mesom i prilogom krecu od nekih sedam, osam evra. Mislim da su corbe i cevapi jeftiniji ali ne mogu tvrditi. Sve govorim po sjecanju od prosle godine pa ne zamjerite ako i grijesim. Kolaci negdje blizu staza oko 2-3 evra. U svakom slucaju, sve je u nekom prosjeku Beograda i Vojvodine recimo.