• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

25.12. VIP Jahorina u naselju sator obiljezava Bozic !!

Started by vip-jahorina, 10 December, 2007, 13:53:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

vip-jahorina

Kako smo mi na Jahorini svestrani, a vecina nasih gostiju u tom periodu su iz Hrvatske, odlucili smo ove godine da katolicki Bozic obiljezimo i uveselimo ionako dobru atmosferu na Jahorini.
Ispred vikendice M&M cemo okretati cijeli dan janje i prase, bice kuhanog vina, svi se mogu pridruziti, a cijene ce biti simbolicne.

Nadamo se dobrom druzenju i veselju, te ce ova akcija preci u tradiciju na Jahorini

Za sve daljne prijedloge smo otvoreni.....

os

sve pohvale na toj ideji...
iako necemo biti tamo za bo¾iæ...mislit cemo na vas.....
veselje i druzenje ce sigurno biti dobro...za to se nemorate brinuti jer kad dodju slavonci veseljui dru¾enju neæe biti kraja......
pozzzzz svima...
zelim vam dobru zabavu

vip-jahorina

Ma da, to nam je i cilj da se ljudi opuste i uzivaju.
7.1. na pavoslavni Bozic cemo vjerovatno na istom mjestu nesto slicno napraviti, ali o tome cemo vas naknadno obavjestiti.
Naravno, da ocekujemo da nam se pridruze svi i za prvi i drugi Bozic, bez obzira na vjeru.

ina

Super ideja!Mislim da trebate napraviti akciju -nesto kao "prijatelji Bozicne feste"npr.tako da pomognu kuce iz vase ponude,prodavnice,kafici...tako da se npr.djeca obraduju nekim paketicima,poklonima,pa mozda i neka Bozicna tombola sa interesantnim nagradama...ne znam,nesto sto ce ljudima jos vise uljepsati praznik...uglavnom-ideja vam je za 10!

Rude Boy

uhaaaaa ! :D
glavno da èe biti vina i mesa ! bit èemo tamo i mi, ekipa iz Eskima !  ;) meðunarodna i multikulturna !  8)

Markos

Svaka èast.Mi smo gore u tom terminu i sigurno æemo navratiti.

Popokatapetl