• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

POLICIJA NA ULAZU NA JAHORINI POZITIVNA ILI NEGATIVNA ISKUSTVA

Started by sasav, 23 January, 2007, 21:28:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

sasav

Francek

Najprije pozdrav svima iz Slovenije. Ja sam bio na Jahorini veè nekoliko puta i mo¾em reèi, da je krenulo u pravu smer. Pa i policajci na ulazu na OC Jahorina. Deèki su vrlo korektni, uvjek spremni na pomoè i rade profesionalno svoj posao. ''Kontrola'' mi daje stvarno veliko pouzdanje u varnost i osjeèam se neoptereèeno. Samo tako dalje.

vip-jahorina

Policija u civiliu je zaduzena za sprecavanje eventualno sitnih kradja na planini. Odigrali su dobru ulogu do sada, ukoliko bude neko imao losa iskustva, samo nek se javi...

direktorica

toliko su dobri da ih nisam ni primjetila do sad  ;D ;D

split ski team

evo mene trecu godinu za redom na jahorinu i stvarno do sad nisan ima nikakvu primjedbu osim ponasanja vozaca na motornim sanjkama narocito oko rajskih vrata. smatram da je krajnje vrime da se stane na kraj raznim budalama koji se izivljavaju. Inace sve same pohvale ali sta vas triba hvalit kad i sami znate da ste pravi.

Ps: sta je sa web kamerom.

Pozdrav iz splita

vip-jahorina

to sa sankama smo uglavnom rijesili, web cam danas postavljaju momci, i ako bude sve u redu ocekujemo prve slike danas ili sutra.