• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

POMOC !! Gdje kupiti pancerice u Sarajevu ili na Jahorini ?

Started by mirzajahorina, 23 January, 2013, 14:58:10

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mirzajahorina

Pozdrav svima treba mi mala pomoc znaci posto je u mom gradu izbor pancerica se sveo svega na 10 pari pancerica od kojih su mi sve male planirao sam da svratim prije dolaska na Jahorinu u Sarajevo i kupim pancerice.Pomoc mi treba oko radnji sa ski opremom osim mercatora tj. intersporta.Na Jahorinu dolazim u subotu pa bih zamolio sve one koji mogu da pomognu sto prije.Dolazim na JA vec jedan duzi niz godina pa sam primjetio da i gore ima radnja sa ski opremom iza apartmana granzov,zanima me kakav je izbor i cijene u krajnjem slucaju ako se ne uspijem snaci u sarajevu? Srdacan pozdrav.

Korisnik

Imas intersportovu prodavnicu na Jahorini, kod Granzova, cijene su identicne kao u Sarajevu, sada je neka akcija, popusti od 30 do 50 posto na sve.

DarkoN

ne znam odakle dolazis. imas i u planet bike-u na malti, a ako dolazis iz pravca zenice ima u brezi prodavnica ski opreme.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

mirzajahorina

Dolazim iz Tuzle kod nas u intersportu je ponuda smijesna stvarno ne znam sta da radim pokusacu u Sarajevu .

Radiohead