• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Ski & Board school POHVALA

Started by snowskiman1, 19 January, 2012, 17:38:38

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

vip-jahorina

Ja djelim tvoje misljenje! Jahorina je nasa ljepotica ... Nadam se da Bojan cita forum, ako kojim slucajem ne cita, cemo ga natjerati  :bravo::(

baja

Hvalaaaaaaaa Hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......PUNO TE POZDRAVALJAM.

marelica

Cao! Imam 32 godine i  nikada se nisam smela usuditi da stanem na skije (plus plasim se visine, strmina, brzine, just name it...), ali ove godine, zahvaljujuci vasem instruktoru Bojanu Bjelici, ne samo da sam proskijala, vec sam se nakon 2 dana ucenja spustala sa vrha 2.ke sto je za mene potpuni uspeh. Sve pohvale za njegovo strpljenje za mene i mog decka (oboje smo prvi put na skijama) i ljubaznost i super drustvo, da odmor na Jahorini prodje bas kako sam planirala, skijanje sa uzivanjem (a ne mucenjem da se ukoci i izbegne svaka nizbrdica)   :bravo::( :bravo::(
Boki, samo tako nastavi, imas moje preporuke za sve koji planiraju da dodju na Jahorinu!  (Y)
Pohvale i za ceo VIP team!

vip-jahorina