• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

dru¾enje petak 28-01-2011

Started by slavonac, 23 January, 2011, 11:09:04

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Nichifor

otrov

zaharije bice rakije nek si ti dobro . bio si me zabrinuo ..
evo ja ovako trijezan napokon da se zahvalim Rolanu i Haretu i ostalom timu na odlicnoj organizaciji druzenja u petak i subotu. mnogo dobre rakije predobrih cevapa, kobasica i jos neke salate od mesa i naravno puno dobrih ljudi. nekad je virtuelno vrlo nezgodno pretvoriti u nesto vise ali ovo je tako glatko islo. sa mnogim od nasih forumasa koji su bili osjecaj je kao da se znas citav zivot i ovim putem pozdravljam sve koji su bili, a i one koji nisu
naravno veceras se nastavlja napijanje do subote pa ak je neko za ja sam u royalu sa ekipom
share it with friend or two

skiDeki

Sve si u pravu Davore, proslogodisnji dernek je isto tako protekao, a niko se ni sa kim nije poznavao do tada... a onda je krenulo ludilo.....

I meni, kao i mojoj ekipi je bilo zaista fantasticno druzenje i zezanje koje smo imali za vikend.....

Jos samo da napomenem, ne znam kako nam se to desilo ali eto.... kad smo krenuli iz royala posle subotnje pijanke (peske), zavrsili smo na cesti prema PRACI :o  dobro sam skontao pa smo se vratili na pravi put i onda se odjednom stvorio Brane Lauda i bezbedno nas odvezao do hotela....posle sam se sam sebi smejao jer sam ja bio vodja puta (:smijeh: (:smijeh:
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

millons

Big_DANE

Quote from: skiDeki on 02 February, 2011, 16:52:09
Sve si u pravu Davore, proslogodisnji dernek je isto tako protekao, a niko se ni sa kim nije poznavao do tada... a onda je krenulo ludilo.....

I meni, kao i mojoj ekipi je bilo zaista fantasticno druzenje i zezanje koje smo imali za vikend.....

Jos samo da napomenem, ne znam kako nam se to desilo ali eto.... kad smo krenuli iz royala posle subotnje pijanke (peske), zavrsili smo na cesti prema PRACI :o  dobro sam skontao pa smo se vratili na pravi put i onda se odjednom stvorio Brane Lauda i bezbedno nas odvezao do hotela....posle sam se sam sebi smejao jer sam ja bio vodja puta (:smijeh: (:smijeh:

(:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

Joooooooooooj Dekiiiii!!!!!!!!!!! Jes video kako BRANE LAUDA VOZI!!! SUNCE TI ZARENO, KAD ME JE PROSLE GODINE PROCERO DO JAHE 120 km/h.... ludzatobom:(( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::(
Valjda cu i ja utrefit jednom na okupljanju!

skiDeki

Quote from: millons on 02 February, 2011, 17:08:06
Hoæu i ja isto tako ludzatobom:((
Samo redovno pratis forum i kad zakazemo druzenje, samo dodjes i to ti je to!!
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

Bojan NS

millons