• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Bacanje smeca sa zicare

Started by irvas, 11 February, 2009, 08:34:26

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

irvas

Aleks

skroz i u potpunosti se slazem sa tobom ali zaista mislim da ljudi koji to reda ne mogu sebe prepoznati....mislim da takvima bez osnovne kulture ne bi pomoglo ni montirana kanta za ðubre na svakom sedistu zicare....to je vid bahatosti i osnovne kucne ne kulture da se tako ponasaju pa sta znas mozda sa solitera bacaju djubre i na ulicu...ko ce ga znati.... ;)

odad

malena

Cinjenica je da na skijalistu nigdje nema kese ili kante za otpatke. U potpunosti se slazem da je solucija bacanje smeca sa zice neprihvatljiva i osudjujuca,
ali bi kante trebalo postaviti bar dole na ulazu u zicaru da bi mogli dok stojimo u redu isprazniti svoje dzepove, planina bi sigurno bila cistija.
Tek da dodjete ljeti da vidite koje se sve smece tu nalazi, kad se snijeg istopi  >:(

HeAd

OC bi tebao da uzme betonske kante i u njima dr¾i vreæe tako da vjetar ne bi mogao da ih prevræe te da ih postave jednu na poèetku drugu na kraju svake ¾ièare....ista prièa se ponavlja veæ godinama ali niko ni prstom da mrdne oko tako jednostavnih i banalnih stvari! 3:(
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

irvas

bananananan

Jbt...ja se svake godine pitam dok se vozim zicarom koliko smecja tu ima ispod tog snega...i sta se dogadja kad se otopi ? da li to neko kupi....
Slazem se da treba uvesti neke restriktivne mere protiv nekulturne stoke, ali ne slazem se sa misljenjem da bi trebalo zabraniti flasice i konzeve...ta ideja me malo posecja na ukidanje sloboda za sve...pa i za one koji popijen sok zguzvaju i stave u dzep pa bace negde u kantu.
Postaviti treba neke sitne kamere po stubovima i na vrhu kad izlazis iz korpe da nas sve ceka drzavni inspektor koji prati te kamere...e kad budemo tu stoku lupili po dzepu ondak ce se nauciti onome sto su propustili da nauce kod roditelja.

ili na svaku korpu da se zavari mala kantica + jedan zaposleni u podnozju koji ih prazni....ali ja bi pre ovo prvo sto sam predlozio, posto ljudi se nauce samo kad se opeku, a sta jece pece od kazne i dobrog lupanja po dzepu...  ;)
jbg..

HeAd

jojj..da se zavari korpica...oces i sank da se zavari>??? Treba samo na pocetku i na kraju zice postaviti betonske kante koje vjetar ne moze da rusi i radnici da ih kad se zatvore zice prazne i to je sva pamet....
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

bananananan

Quote from: head on 12 February, 2009, 16:44:29
jojj..da se zavari korpica...oces i sank da se zavari>??? Treba samo na pocetku i na kraju zice postaviti betonske kante koje vjetar ne moze da rusi i radnici da ih kad se zatvore zice prazne i to je sva pamet....

Jbg brate...zato si ti the head...a mi imamo neke tamo druge nikove, brao ;)
jbg..