• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

hrana

Started by neffa, 30 December, 2008, 08:57:29

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

neffa

malo sam cesljao forum ali nisanasao nista o tome gde je najbolja klopa na jahorini...voleo bih da me neko ispravi ako gresim ali bi najvise voleo da cujem vasa iskustva

vip-jahorina

hotel board, rajska vrata, kod ace (jahorinska koliba) odmah preko puta rajskih vrata. sport isto nije los

alfa

Sve zavisi kakvu klopu volis ali u Rajskim vratima neces pogresiti u ostalim mestima je vise manje KOLIKO PARA TOLIKO I MUZIKE...moram primetiti da je ove godine na Jahorini pocela recesija porcija u dosta lokala...u jednom meni predhodnih godina omiljenom lokalu sam u porciji mesanog mesa dobio parce piletine,malu kobasicu i dva cevapa(pa i da je Suzana Mancic mesala meso tesko da bi me zadovoljilo)...u svakom slucaju pre narucivanja pogledaj po drugim stolovima kako izgledaju porcije ;D ;D ;D

neffa

hvala ljudi to sam i ja zamisljao al posto cu da klopam svaki dan po 2 3 obroka po restoranima reko da nema nesto novo gore ...kako je u lavini tamo je bilo ok al se gazda promenio pa reko da nije  i kuvar ....uglavnom hvala

SVOXY

NEFFA samo idi u Termag*kolibu ,tamo je klopa najbolja na Jahorini sve ostalo su amateri .... :D :D :D >:D
FLOWBOARD

vip-jahorina

mmmh, moja iskustva sa termagom a pogotovo s kolibom nisu dobra, ali svako ima pravo na svoje misljenje.
ja sam danas u rajskim vratima bio - naravno fenemenalno.

Leanina

lega

Quote from: neffa on 30 December, 2008, 08:57:29
malo sam cesljao forum ali nisanasao nista o tome gde je najbolja klopa na jahorini...voleo bih da me neko ispravi ako gresim ali bi najvise voleo da cujem vasa iskustva
Na Palama postoji trzni centar Bartula a u njemu expres restoran koji ima blago receno odlicnu kuvanu klopu. Mi smo se tamo hranili svih sedam dana u periodu oko nove godine po ceni od oko 5 km( glavno jelo,prilog,salata, hleb, supa gratis). Ako ti nije cimanje sidjes posle skijanja do Pala i klopas vise nego odlicno.