• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 4 dio!!!

Started by Onill, 22 February, 2007, 15:31:56

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zedhus

Hocu i ja da nakarikam na 5 zvjezdica!

pocahontas

jesamjesam..samo mi gnjavite njih jadne..a pogle po hrvatskoi..ni jedno skijaliste nie radilo cielu zimu..a na jahorini raj..

inque

niko ne trazi od vip-a da napravi snijeg... samo da kaze kako jeste... sto li se prognoza na glavnoj stranici nije promijenila od prvog?
pocahontas, ti dolazis iz hrvatske, na sta mislis da dolazis? 28. je bilo fenomenalno! prvog u 2 popodne je ispod lifta zuborio potocic! vip usporedjuje alpe i eto haman nigdje u europi koja ima snijezne topove, vecu visinu i jos mali milion beneficija skijanje nije k'o na jahorini! ma daaaj!
ja ne znam, nije mi jasno kako vip ne mislis na raju iz sarajeva kojoj je do gore pola sata voznje, mislim pravis me budalom na moje oci!
i nemoj sad bacit neku visokomoralnu pricu, ko nece nek' ne dolazi i te budalastine! nikad nisi napisao da je lose kad je stvarno lose al' 1000 jezika i teatralnih postova kad se raja zale!
malo realnosti nece ti skodit, niko od tebe ne trazi nemoguce, al' kad si vec tako vican kad je gore lijepo budi pravi vip pa reci ne valja kad ne valja!!!
Snowboarding makes me happy!

Onill

Dobro ne napdajte covjeka...ova godina je katostofalna za Jahorinu...jebi ga nije bilo dovoljno snijega i nije bio minus te je i to skijanja sto je bilo bilo traljavo,...ne kazem ja bilo je i pocetkom ferbruara extra par dana ali cinjenica je da par dana nista ne znaci...al sto ne znaci da sljedece godine nece biti extra:)

vip-jahorina

ovo je privatni forum, napravljen sa najboljom namjerom. znaci, sve na dobrovoljnoj bazi.
3-4 clana non stop dizu tenzije i odvracjau hiljade potencijalnih posjetilaca od jahorine.
nama ni u djep ni iz djepa hoce li jedan gost doci preko vikenda ili u subotu na skijanje. ima samo olimpijski centar i pokoji privatnik na jahorini.
znaci, cijelo vrijeme smo vas iskreno i detaljno izvjestavali, a kretenizam pokusavali sprijeciti. sta drugo uraditi, kad sam ja skijam cijeli dan i  onda se pojavi jedan destruktivac i kaze nema skijanja na jahorini? nakon upozerenja koju mu posaljem, drugi put ga cenzurisem, natsavi li tako kraj mu je u forumu.
da se nebi pogresno razumjeli: radi se o stvarnom stanju, a ne o laganju. znaci ako nema skijanja, onda ga nema, ali lazi poput nema skijanja, a ja skijao skoro cijeli dan... sta reci na to.
kamenje: ima ga cijelio vrijeme, manje vise, ali zato i cijelo vrijeme ima snijega (jedino mi u europi smo od pocetka sezone pa do dansa imali svaki dan skijanje, osim ako su vjetra i magala nas sprijecili u tome. ja na svijim skijama imam samo jedan "oziljak" a skijao sam toliko. mjesta na kojima je kamejnje se moze veoma lako izbjeci. ko ne pazi - nisam mu ja kriv. nemoj paziti u autu - provalija je tu.....

znaci jos jednom: sve iskrene izvjestaje kojim smo na pregrst imali, bili su dobrodosli, ma kakvi oni bili. neiskrene i pozive na sabotazu ili vrijedjanja su uklonjena i bice i dalje. mozda je nekima to nejasno, ali dosta gostiju nasjeda na takve provokacije i ostanu kuci.

mi upravo instaliramo jos jednu web cameru direktno na poljicama, tako ce vam to biti najbolji orijentir sta je i kako. osim toga namjeravamo instalirati jos jednu kameru na naselju sator i negdje na stazi. moramo samo vidjeti ko ce nas finansiratai. jer za ovo objasnjenje je admin izgubio pola sata vremena, sto je mogao iskoristiti u nesto drugo.

zamolba: budite iskreni, i ne pozvajte na bojkote i ne predvidjajte sta ce biti sutra. mi imamo prognoze koje znaju pogrijesiti, a vi sigurno ne mozete bolje od njih znati. neki od nas znaju po vremenu kad ce snijeg, zato sto su toliko dugo na jahorini. ostali nek se suzdrze komentara.

nadam se da je ovo zadnji put da trosim vrijeme na ovakva objasnjena i da ubuduce mozemo nastaviti o razlicitim temama o i na jahorini. kome smeta ili se neslaze s tim - DOVIDJENJA. sve dobronamjerne clanove i dalje molimo da sto svijesnije izvjestavaju.

zedhus

zedhus

rockanddown

Sta kaze kod vas prognoza.
U Crnoj Gori rade sva skijalista li snijeg los, temperature visoke. Ja juce sa Bjelsice, nasao jednu zavjetrinu ispod zice i vozio cijeli dan, planiram da spas trazima na Jahorini, ali....vidim da spasa tamo nema kao ni ovdje.
Vi koji ste tamo nadjite neki net pa dajte neki post.
Sto se tice VIP-a, mene je zeznuo vrhunski za Novu, kao ima snijega masu skija se. Skijalo se kad sam dosao ali snijega nije bilo masu neko jako malo.
Znam da je dobrovoljno i ja radim neke sajtove dobrovoljno ali kad ga radis nema zezanja....ili radi ili ne radi. Moras dati tacnu info, narocito u ovom periodu.
Ako ovamo zahladni slobodno svi na Bjelasicu jer je snijega mnogo vise nego na jahorini ako je tacno vo sto vidim na web-cam-u. Na vrhu pa do medju stanica ima od 1 do ,15 metara. Nazalost sada je previse mokar.

vip-jahorina

@rockanddown
za novu (2.1) je palo preko metar snijega. ne znam kako sam te mogao zeznuti.

@zedhus
web cam radi i ako se nekad pokvari, stavrno je ne moguce zato sto ti to trazis popraviti je u roku od 5 minuta.
forum zbog tebe necemo zatvarati, ne ti netrbas da ga pratis, a vidim da ga izdasno pratis od pocetka.

izvjestaj o vremenu: preko vikenda nismo uvijek u situaciji da promijenimo aktalno stanje....

inace, danas je suncano, ima 30-tak cm snijega, ima i ogoljelih mjesta, kamenja, ali se moze skijati. ne radi ogorijelica 2 i praca (skocine).

3d

tkd

vip-jahorina

topic je zatvoren.
nasatavak na http://www.jahorina.org/forum/index.php/topic,287.0.html

Tema: iskljucivo stanje na jahorini !!!!