• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

osvrt na 4 dana Jahorinskog ludila

Started by dalmatinka, 22 January, 2013, 19:52:10

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

dalmatinka

par dana nakon dolaska sa jahorine uhvatila sam vremena da se kratko osvrnem na lijepa 4 dana na jos lijepsem skijalistu...
moje drustvo i ja ukupno nas 7 zaputili smo se na jahorinu u subotu 12.01 na planini nas je docekao prekrasan dan super uredjene staze i super brzi novi seterosjedi...maksimalno smo iskoristili dan i skijali naravno do zadnje zice,bilo smo smijesteni u naselju sator apartmani Dobrokao sto im naziv kaze u njima sve vise nego dobro toplo ,cisto i jeftino!!! Nedjelja je lijepo pocela al vec oko 13 sati zbog jakog vjetra sve su zicare stale sa radom pa smo bili osudjeni samo na lift poljica sto i nije bilo toliko lose da zavrsimo dan!u ponedjeljak se vjetar malo smirio pa je proradila Praca nije bilo savrseno dobro ko u subotu al dan se mogao maksimalno iskoristiti i to smo i uradili. sve u svemu skijanje  dobro,ljudi na liftovima super ljubazni i ugodni za svaku pohvalu!!!Jahorina i skijanje sve za 10!!
a sad ono ali koje mora doc pri kraju a ujedno je i pitanje sluzbi odrzavanja i prodaje ski karata....u nedjelju su radila 2 lifta Poljica i Praca i u pravilu skijaliste nije bilo zatvoreno al za one koji malo losije skijaju i koji nisu vjesti na ski liftu kao da je i zatvoreno!i zvali smo odgovorne za prodaju karata koji su nam rekli da povrata novca za ski karte nema, ne postoji ta opcija u nijednoj varijati osim ako ste ozljedjeni i imate lijecnicko uvjerenje?????steta! nastavite sa radom i ulaganjem i dogodine nas docekajte u jos boljem izdanju jer planina je prekrasna i steta bi bila to ne iskoristiti!!!
u ova 4 dana prosli smo naravno vise manje sve kafice restorane i hotele...hrana standardno dobra pice za moj ukus malo preskupo,naletili smo na par mijesta gdje je mala piva 0,25 kostrala 4KAM uh uh uh malo preskupo za onakav novo usluge...ne generaliziram al neki konobari ruse kompletnu sliku lokala a mozda i skijalista!!! sve pohvale ski rentalu Hotela Kristal i restoranu Ognjiste(Granzov)
eto toliko od mene nadam se da se vidimo i dogodine!

Stef

dalmatinka

millons

brera

...i ti si bila za 2€ lavica! ;))  (PIVA)

Jancek

2 x kobasica + 2x Corona -> Nassfeld -> 17 €  :DD

Jancek

Quote from: Jancek on 23 January, 2013, 21:25:06
2 x kobasica + 2x Corona -> Nassfeld -> 17 €  :DD

Ispricavam se 13 € 1x Kobasica + 1x Corona (pogledao sam raèun)  :DD

acixon

onda lav od 2€ dodje kao dzaba    (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

BoleBl

jos kad nedobijes racun, a konobar naplati 2 piva 8km...... odma' pada ona na pamet "pivo sigurno 3km, on nas puk'o 2km po usima"  austin:(
op, op, op, op.....

borisBP

borisBP

U nasfeldu je to kusur koji ti ispadne iz d¾epa.