• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Ski pas

Started by Pedja, 30 January, 2008, 10:01:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

MarijaBB

Ako nisi uspio da zamjenis pass za 10 KM, to uradi sledeci put kad budes dosao na Jahorinu.

Mislim da ce biti frke oko ovoga. Ustvari sigurna sam. Jer nista od gore navedenog se nije desilo, osim to da se nekom od radnika na kasi vise nije radilo. Ako u 15 do 4 zatvaraju zice, do 4 bi neko morao da bude na kasama, to im je posao valjda. Kao i Koromanu da bude direktor a ne da sjedi u Vucku sa kojekakvim savjetnicima i vozacima ministara.

:D

Zvanicno radno vrijeme ski kasa na Jahorini je od 9.00 do 15.00h  devil:(

vip-jahorina

sve je vrhunski rjeseno  austin:(
Zice rade od 9-16h, s tim sto pocinju sa zakasnjenjem, a vec od 15.30-15.45 je zadnja zica.
Ako vec hoce neko da kupi dnevni skipas, treba mu se dati prilika da ga kupi prije 9h. Ili ce neki pametnjakovic reci: dodji dan ranije  (:smijeh:
OC, kao nasa vrhunska firma je to rjesila na drugi fazon: pocet cemo kasnije raditi  (:smijeh:

Dok nije ovaj lakrdijas se pojavio na Jahorini, skijalo se do 16h, a onda se u februaru skijalo do 16.30. Nekad se skijalo od 1.3. do 17h. I naravno cijene ski pasa su bile iste za NG ili 15.3.

Trebali da sad spominjem da smo jedina olimpijska planina na svijetu koja nema nocno skijanje?

mijat

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

meni se cini kao da kradu struju od nekud pa ono na trenutak dodje do prekida iskakanja osiguraca (vjerovatno neka baka upalila peglu  (:smijeh: ) pa onaj tamo mora vratiti osigurac i opet kliknuti tipku ON ( za koju su naravno imali i trening  3:( )

crni guja

Car Koroman, glumi postenje   (:smijeh:

vranex

ahaha kad sam isao po sezonski (ODUZETI) otisao u nedelju udecembru u 14. na kasi pise da rade od 9 do 15, ali nije uopste nikoga bilo. otisao na recepciju i kazu da su ranije otisli, dodji neki drugi dan. a ja namjerno otisao da imam kartu pa da prvi dan kad odem ne moram se cimati.