• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Dodik otvorio magistralni put Aerodrom - I. Sarajevo - Jahorina

Started by vip-jahorina, 28 September, 2010, 12:23:38

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

zburkos

Na stupskoj petlji znaju da budu ogromne guzve, pa nek raja ima to  u vidu tako da ne cekaju bezveze i da ne hvata radar ljude na aerodromskoj cesti, mogu koristiti ovu varijantu cak je i blize u kilometrazi....:)

DarkoN

jos jedno bitno obavjestenje za vas koji dolazite sa strane, u BIH je na snazi novi zakon. tacnije izmjena zakona, o bezbjednosti saobracaja po kojem je ogranicenje kroz naseljena mjesta 50 km/h. za vas koji dolazite iz pravca Mostara, imate kameru u mjestu Binjezevo koje dodje odmah posle Hadzica kada idete iz pravca Mostara.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

nizure

Hvala,svima na pomoèi. Tra¾io sam imena ulica, zbog autonavigacije. s:vje) s:vje)

DarkoN

http://www.openstreetmap.org/?lat=43.821575&lon=18.364915&zoom=14&layers=B000FTFTT&mlat=43.82457&mlon=18.36699 ovde imas mapu istocnog sarajeva i sarajeva. ti ides ovim auto putem  koji je oznacen sa m5/m17 i nastavljas pravo tim putem sve do skretanja desno u ulicu kurta schorka, zatim tom ulicom ides pravo do skretanja u ovu ulicu izmedju ulica vahide maglajlic i miroslava krleze (nema naziv ulice na njoj), zatim skreces desno u ulicu srpskih vladara i ides do prvog semafora, na tom semaforu skreces lijevo u ulicu vojvode radomira putnika i ides pravo do prvog semafora na kojem skreces desno u ulicu stefana nemanje i ides pravo i dodjes do kruznog toka, iza kruznog toka nastavljas ulicom jovana ducica. samo prati ovo sto sam ti pisao na ovoj mapi i snacices se.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

nizure

marina

Ja sam jucer prosla ovim putem i stvarno je ekstra. Mala dionica, malo prije dijela Trijangla iz pravca I. Sarajeva se vraca na stari put, ali je to vrlo kratka dionica. Meni to izgleda super.Put je sirok, nov, a djeluje mi i kavlitetno uradjen.  :bravo::( :bravo::(
VIP Jahorina Woman Team

DarkoN

skiDeki

...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

DarkoN

Quote from: skiDeki on 15 November, 2010, 19:23:14
Ne mogu verovati da se urusio novi put
deki moguce je, ja sam isao tim putem nekoliko puta i bilo je cesto kamenja po putu. put jeste nov ali nije bas extra. veliki je nagib i ima par dobro jakih krivina koje dolaze nakon velikog pravog dijela.

DarkoN

evo sad sam se malo raspitao. jeste se odronio put, zatrpana je jedna traka, a drugom se moze prolaziti.

BOJAN-BG

ma bice to sve u redu,svuda ima odrona dok postave jos zastitne mreze gde je kriticno i to je resen problem