• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2011 - 2.dio

Started by vip-jahorina, 20 December, 2010, 00:02:02

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

vip-jahorina

Evo, otvorili smo sezonu, poceli sa skijanjem (naravno neki manje-vise  ;D ), imali dva prelijepa dana.
Slike sa danasnjeg skijanja mozete pogledati u prvome dijelu: http://www.jahorina.org/forum/index.php?topic=1044.msg59635#msg59635

Za pocetak nove teme o stanju na Jahorini, dva "filmica", danas:

otrov

fin video, fin dan, fine slike .. guljenje se nastavlja sa placanjem cijena ... mozes mi VIP reci sta ce ona zirafa okrenuta ka uvali kad su krizni fazoni tik iznad i ispod te tacke ?
a igoru sa zadnjeg posta zadnje teme predlazem da pogleda SERBIAN FILM i poruku reditelja
svima koji dolaze u terminu dok traje 2. dio zelim mnogo snijega i dobro skijanje
share it with friend or two

igorsokolov

..ma ja..najbolje zaboraviti ovaj jadni pocetak sezone,nadajmo se da ce biti bolje u 2.dio.. (:smijeh: (:smijeh:
..Davore pogledacu film ;D..

01xxx01

ehhhh, kad bi ovo snijega izdrzalo sljedecu sedmicu i kad bi jos palo 20 cm i kad bi, kad bi, kad bi... eto mene! pa nije mi se vala placao tanjir i po 30 KM danas, iako se sad pojedoh kad vidim ove klipove!
  :'(

davore, izdajnice, jesi to gled'o srpski film?!

dale

Pa,informacije o radu ski liftova i visini snega su objavljene,kao i uvek ujutro,sto vazi za svaki dan na Jahorini oduvek!Najavili su rad Zelje ,Poljica i baby lifta!
Ne razumem cemu tolika galama oko toga.Pa i kad dodjes u februaru,ne znas koji ce liftovi raditi sutra(sve u zavisnosti od vremena,tj.vetra-najcesce).Pozz
VIP-u!

otrov

hahahah ja izdajnik  :-X .. pa ti si ga prva pogledala  >:(
nazalost prognoza ne obecava, ali nikad se ne zna .. evo npr danas je padao u Dublinu za divno cudo
dale nije problem sta radi, problem je koliko naplacuju i to nije kritika VIP-u nego nekom iz OC-a ko bi nas "glas" ovdje trebao da "slusa" za dobrobit bratstva i jedinstva

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

dale

Davore,jos puno vremena ce proci da  to funkcionise na jedan krajnje profi nacin.Dok odredjene guzonje ne udju u posed nekih nekretnina,oko kojih se
lome koplja ,nece biti ni prave usluge.To svima mora biti jasno.Cena je istaknuta za ovu godinu i moze ti se desiti da kupis 7-dnevni ski pass  ,bude jugo
i skijas 2-3 dana na 2 zice sa gomilom koja ceka u redu!Da li ce ti iko vratiti novce?Nece!To mi,koji smo svake godine gore najbolje znamo.Jbg KOP ima
topove,ali u onom GRAND-u polupansion dodje 110 jevreja i tamo su radile samo neke zice i puna cena.Ovde ljudi u grupi mogu da dodju i prodju sa
smestajem za 10 eur na dan i to na skijama do vrata.Ne moze bas sve.Kad i ti u privatnom smestaju dignu cene zbog izgradjene infrastukture,ski pass
vise nece biti tolika stavka!!!!Dok je ovako,veruj mi dobro je(samo jos topovi,ali ni to nije daleko).Pre par god to je bilo SF.

01xxx01

upravo tako Dale, kritika uopste nije VIP-u, taman posla.
kukam zato sto sam pola sata od jahorine i nemam izbora nego da svjedocim ovom bosanskom smislu za biznis (puna cijena bla bla bla, svi su vec napisali pa da ne ponavljam). sto je najgore - skije mi uopste nisu kod kuce, ali sam razmisljala do jedno 11 da mozda ipak odem i rentam tudje taj jedan dan, da mi ne propadne onakvo sunce i onakav dan... pa sam onda ipak odustala, i maznula tih 30 KM za veceru!
>:D

Davore, nek' si ti mene branio!  hug:(

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

dale

01xxx01,uopste se nije ticalo tvojeg posta,koji je OK,vec nekih drugih a ovaj post od ENKIDU je VRH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sve je u direkt u glavu i SVAKA CAST MAJSTORE!

DarkoN

evo da se i ja ukljucim u diskusiju. kao prvo vipe slike su olicne a i dan je bio prelijep. kao drugo jos jedan dan koji dokazuje da bezobrazluku koromana & co nema kraja. necu vise da ponavljam kao papagaj. sto se tice ove price oko pravljenja kombinacija i kao bude ti bolje. druze mozda ti bude bolje u tvojoj glavi ali ti si i dalje ovaca koja je osisana,isto kao i oni koji se bune, samo sto toga nisi ili neces da budes svjestan. toliko od mene.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

otrov

01xxx01 ni ja te nisam ni branio .. upala si u buru od prije .:)
ekidu ja cekam tu brosuru, ali pravo da ti kazem zato sto je vecina ljudi kao i ti spremna radije koristi lubrikante zato i jeste tako kako jeste .. bolje nije ni zasluzeno. ne samo na jahorini nego u svim segmentima zivota .. od posla na kojem radis do svih drugih stvari .. ne mozes ti brate toliko lubrikanta naimati ..
tebi npr preporucujem da procitas danasnje novosti
http://novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.69.html:311993-Mog-sina-su-ubili-lekari
mozes slobodno i komentare da procitas